Stoppen met roken

Stoppen met roken – De kracht van de verbeeldi

Sinds rond 1976, als een hypnotherapeut, heb ik geholpen vele duizenden mensen te stoppen met roken.

Ik heb geconstateerd dat het probleem dat veel mensen vinden wanneer stoppen met roken is dat ze onderschatten de psychologische verslaving, die in mijn ogen de neiging rond de 90% van de rookverslaving te zijn, en ze overschatten de 10% verslaving die is fysiek. e sigaret kopen goedkooproken De lichamelijke verslaving aan roken de neiging van korte duur te zijn, want zodra een fysieke sensatie is geregistreerd en erkend door de bewuste geest, heeft het de neiging om te verdwijnen, zoals een rookwolk – no pun er bedoeld.

De psychologische verslaving aan roken is zo krachtig omdat het gaat om de kracht van de verbeelding, en de wil is machteloos tegen de verbeelding. In dit korte essay, is het mijn bedoeling om degenen die echt bereid zijn en bereid zijn om te stoppen met roken met behulp van de verbeelding te helpen. De verbeelding wordt gebruikt in hypnose en het is een manier om te profiteren van de ontzagwekkende kracht van het onderbewustzijn. Zelfs het feit dat het onderbewustzijn heeft een ontzagwekkende kracht, is te danken aan de verbeelding. In mijn (Zen) uitzicht, de verbeelding is het onderbewuste en het onbewuste is de verbeelding – één en hetzelfde ding.

De eerste stap is om jezelf te vragen als je echt bereid bent om te stoppen met roken.
De tweede is te committeren aan stoppen met roken.
Zonder deze twee stappen uw voornemen om te stoppen met roken kunnen worden aangewezen om een andere mislukking.

bereidheid:

Het moet worden erkend dat de bereidheid om te stoppen met roken en willen stoppen met roken is niet helemaal hetzelfde. Ik heb zo veel mensen ontmoet die zei tegen mij: “Ja, ik wil stoppen met roken”, maar dan moest zorgvuldiger als ik ze heb gevraagd of ze zijn echt bereid om te stoppen met roken te denken.

commitment:

Zodra u besluit dat u bereid bent om te stoppen met roken zijn, er moet commitment zijn, en dat de toezeggingen nog absoluut en onvoorwaardelijk te zijn. Inzet moet zijn zoals duiken vanaf een hoge duikplank – men is niet gepleegd tot een van de voeten van de raad van bestuur heeft verlaten en men is denderen richting het zwembad hieronder. Er is geen weg rond in de lucht, dat is commitment.

Met behulp van de geest en verbeelding, zich voorstellen wat een dergelijke toezegging zou zijn. Stel je voor dat het enige dat zou veranderen zou het iets dat was buiten uw controle, zoals een plotselinge tornado of orkaan die mee terug naar de duikplank weer zou komen en blaas je lichaam zijn. Hoogst onwaarschijnlijk, toch?

Stel je nu voor deze … Uw woord te stoppen met roken is uw woord aan jezelf. Om voor u om te stoppen, niets minder dan een aantal zeer onwaarschijnlijke geval buiten uw controle, zal u dwarsbomen van uw inzet voor een betere gezondheid en een betere rijkdom die je zult ervaren wanneer u stoppen met roken.

Als u deze verbintenis te breken, is het waarschijnlijk dat je de rest van je leven zal doorbrengen stoppen met roken. Net als Mark Twain humoristische wijze zei: “Stoppen met roken is makkelijk, ik heb het al duizend keer gedaan!”

Als dit is hoe je wilt dat je leven te zijn, blijven proberen te stoppen met roken. Als u wilt dat een betere gezondheid en rijkdom, niet proberen …. COMMIT te stoppen met roken. Weer mee het onderscheid tussen het proberen en het plegen te stoppen met roken!

Zodra uw inzet is op zijn plaats – en het zou moeten zijn als je echt serieus met je intentie om te stoppen met roken zijn – u kunt nu beginnen met de kracht van de verbeelding en visualisatie gebruiken.

Elke dag, en elke keer als je denkt over verlichting up …

Stel je voor hoe het zou zijn vrij om te roken.
Stel je voor hoe het zou zijn om te kunnen buiten adem te komen zonder hoesten je longen up, bijvoorbeeld zou zijn.
Stel je voor dat je een frisser, schoner smaak in je mond.
Als je in een land waar roken is verboden in openbare plaatsen, stel dat je in restaurants en openbare plaatsen kunnen gaan zonder zich zorgen te maken over het hebben om naar buiten te gaan, want je bent het slachtoffer van rookverslaving.
Stel je voor wat je zou kunnen kopen met het geld dat u bespaart omdat u niet meer uitgeven aan roken.
Veel mensen hebben tegen me zei, “Het is OK voor jou, rook je niet”

Dat is waar, omdat ik gestopt weg terug in de jaren 1970.

Andere dingen bewust te zijn van en een aantal handige tips over stoppen met roken ….

Je bent nooit een niet-roker als je stoppen met roken, bent u altijd verslaafd aan roken. Daarom is een gelijkspel van tabaksrook heeft een sterk potentieel om je verslaafd aan roken weer krijgen.
Als je motivatie in het stoppen met roken is een betere gezondheid, doe iets in de manier van lichaamsbeweging of gezond eten om je gezondheid en welzijn te verbeteren.
Als je motivatie in het stoppen met roken is om uw vermogen te verbeteren, krijgen een grote container en zet het geld wat je normaal zou besteden aan het roken in die container elke dag. Van tijd tot tijd als de weken gaan voorbij, tel het geld dat zich heeft opgehoopt en stel je voor wat je zou willen kopen voor jezelf als beloning.
Voordat ik werd een hypnotherapeut, werkte ik als een professionele muzikant en gebruikt om te roken tot 3 pakjes van 20 sigaretten per dag. Op een dag werd ik uitgenodigd om te tennissen met een goede vriend van mij. Binnen 5 minuten van de wedstrijd, ik moest stoppen en te gaan zitten. Ik kon niet stoppen met hoesten en voelde me heel licht in mijn hoofd als ik was niet in staat om voldoende zuurstof te krijgen in mijn hersenen! Ik hecht daar en dan te stoppen. Ik had niet zo lang begonnen met mijn opleiding tot hypnotherapeut geworden en was ik me bewust van de kracht van de verbeelding. Ik gebruikte al de technieken die ik hierboven heb geschetst en heb nog nooit een sigaret gerookt sinds. In zeldzame gevallen door de jaren heen, heb ik in de verleiding gekomen. goedkooproken elektronische sigaret kopen Vervolgens heb ik gewoon gebruik gemaakt van de kracht van mijn verbeelding te stellen hoe het zou zijn als ik stak slechts een sigaret. Ik zou waarschijnlijk zeggen tegen mezelf dat het OK is dat ik rook niet en ik zal niet doen morgen. Maar morgen is altijd morgen. En dan is mijn verlies van betrokkenheid bij een betere gezondheid zou zijn gegaan en ik zou binnenkort weer regelmatig te roken. Dit scenario is voor mij gruwelijke en meer dan genoeg om me te weigeren aan tabaksrook ooit weer te trekken in mijn lichaam. Dat is de kracht van mijn verbeelding, dat heb ik gewerkt aan de jaren heen. Het is net als elke spier in het lichaam, hoe meer ik het gebruiken, hoe sterker het wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s